Inspirerende gordijnen

Bij Brunic leveren wij draperieën en gordijnen, rechtstreeks uit voorraad, eventueel aangepast aan uw interieur. We werken met vaste merken zoals Ado, Unland en Gardisette.

Eigen atelier

U kiest in onze winkel de gordijnen van uw keuze en wij zorgen ervoor dat deze perfect op maat worden gemaakt voor uw huis, winkel of bedrijf in en rond Ninove.

We maken de gordijnen en overgordijnen klaar in ons eigen atelier. Uiteraard bieden we steeds kwaliteitsproducten tegen een zeer lage prijs en zorgen daarnaast voor professionele ondersteuning en een optimale service!

Van creatie tot plaatsing

Nooit eerder was de keuze aan stoffen, systemen en stijlen om ramen af te schermen zo groot. De creatieve specialisten van Brunic beschikken dan ook over alle kennis om voor een schitterend resultaat te zorgen.

Na uw wensen te hebben overlopen en uw perfecte gordijnen in Ninove te hebben gevonden in onze winkel, zorgen wij voor afwerking op maat in ons atelier. Ook opmeting en plaatsing nemen wij voor onze rekening. Want wij zijn slechts tevreden als alles perfect is!

 

Contacteer ons of kom langs voor meer info!

Back to Top