Perzische tapijten

 

Brunic is dé expert in oosterse tapijten!

 

Waarom een oosters tapijt van Brunic?

- Omdat wij garant staan voor de kwaliteit van onze tapijten. Met onze dertig jaar ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij echte vakkenners zijn in oosterse tapijten. Ook omdat wij onze oosterse tapijten rechtstreeks via lokale handelaars importeren. Enkel zo zijn wij zeker van de uitmuntende kwaliteit.

 

Waarom een oosters tapijt?

- Oosterse handgeknoopte tapijten hebben een charme, die niet te imiteren valt door machinale tapijten. Er wordt ook enkel gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals wol en zijde. Omdat een handgeknoopt tapijt volledig fairtrade is, en de lokale handelaars een eerlijke prijs krijgen voor hun vakmanschap. 

- De kwaliteit van een handgeknoopt tapijt valt niet te imiteren. De imperfectie maakt perfect. Omdat natuurlijke materialen nu eenmaal sterker zijn dan de kunstmatige varianten. 

 

Welke garantie heb ik dat mijn tapijt van een uitmuntende kwaliteit is?

- U krijgt bij elke aankoop van een handgeknoopt tapijt een echtheidscertificaat meegeleverd waarop het land van oorsprong staat, de streek waarin het geknoopt is en welke kwaliteit is gebruikt.  

 

 

 

Kan u niet langer wachten? Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: 054 33 73 52.

Back to Top